Doe

mij een

bakkie

wij geven een Blijk van onze betrokkenheid door bij elke verkochte kilo Rotterdamse koffie een donatie te doen aan een goed doel in Rotterdam. Bovendien kiezen wij voor duurzaamheid Met het keurmerk Rainforest alliance.

ondersteunt

Mens en milieu. Wij leveren natuurlijk niet alleen koffie, Het is een totaal plaatje. Van a tot Z. Niet lullen maar poetsen dus. Maatschappelijk verantwoordt ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel, bij u ook? Met ons als koffie partner Geeft u het hart terug aan de stad rotterdam. (zadkine)

ONZE VISIE

 

Doe mee

Een bakkie pleur doen we allemaal. Wilt u ook meer weten welke doelen u zult steunen met onze samenwerking?

 

ons bestaansrecht

Wij zijn altijd op zoek geweest naar iets unieks in de koffie wereld.. Met de Rotterdamse koffie, Kiest u voor Een mooie koffie tegen een eerlijke prijs. Voor elkaar met elkaar. MET EEN SUCCESVOL TRACK RECORD VAN 12 JAAR MOGEN WE NU IETS TERUG DOEN VOOR DE MENS EN STAD.

Licensed ANIMO distributeur

Een van onze geliefde producten zijn de koffiemachines van animo. Geweldige koffie apparaten welke een mooie koffie produceert en bovendien op de Animo Touche voor elk bedrijf persoonlijk gemaakt kan worden gemaakt d.mv.. een video en logo.